Bijuterii nunta

Bijuteriile de nunta trebuie sa exprime rafinament si bun gust, sa fie in ton cu evenimentul precum si cu tematica aleasa.

Dupa rochia de mireasa, bijuteriile de mireasa reprezinta elementul esential care ii confera acesteia eleganta si stralucire. Casa Anke lucreaza direct cu designeri, producatori si importatori de bijuterii, oferindu-ti optiunile complete pentru alegerea bijuteriilor potrivite pentru nunta.

Cerceii de mireasa, colierul pentru mireasa, bratari, tiare si inele pentru mirese, bijuterii din aur, argint si pietre pretioase – la noi gasesti catalogul exact pentru setul complet de bijuterii pentru nunta.

Bijuteriile de nunta trebuie sa exprime rafinament si bun gust, sa fie in ton cu evenimentul precum si cu tematica aleasa. Cum in ultima vreme multi dintre clientii nostri doresc sa organizeze nunti cu o anumita tema, si bijuteriile folosite trebuie sa aiba un caracter cu totul special. Avem o experienta indelungata in acest sens si te putem ajuta sa alegi bijuteriile in ton cu preferintele si gusturile tale, precum si compatibile cu tipul de nunta pe care o organizezi.

Talentul profesionistilor de la Casa Anke sta in a oferi clientilor nostri solutiile potrivite si personalizate din toate punctele de vedere pentru fiecare dintre cei care aleg sa ne viziteze. Si in cazul bijuteriilor oferim mereu solutiile inteligente. Daca doresti sa cumperi bijuterii pe care sa le porti la nunta, noi iti oferim resursele cele mai bune si preturile cele mai atractive, direct de la producatorii cu care lucram in mod constant.

Casa Anke cuprinde intr-un singur loc toate produsele si serviciile pe care le-ai vazut la un targ de nunti, insa la preturi si calitate mai bune. Vino sa ne cunosti si te vei convinge!

Beneficii

  • Consultanta de specialitate (ai la dispozitie o persoana dedicata, experienta noastra de 14 ani si timpul necesar pentru a-ti forma imaginea de ansamblu asupra evenimentului si totodata vei aborda pragmatic toate detaliile pentru a face alegerile cele mai potrivite pentru reusita evenimentului tau).
  • Personal calificat suplimentar (in situatia in care fotograful, cameramanul, dj-ul sau oricare alta persoana din echipa devine indisponibila: accident, indisponibilitate medicala, etc. este inlocuit de un coleg din echipa, fara ca evenimentul tau sa aiba de suferit).

Garantii

  • Daca predarea materialelor foto nu se face in termenul stabilit in contract, Casa Anke iti returneaza banii pe serviciul respectiv.
  • Daca albumul foto nu este conform cu cel vizionat la noi, Casa Anke ti-l face cadou.
  • Daca albumul foto nu este predat in termenul stabilit in contract Casa Anke iti returneaza banii.
  • In situatia unui control, Casa Anke iti garanteaza (cu returnarea integrala sumei platite) ca evenimentul tau nu va avea de suferit din cauza unor nereguli contractuale cu agentia Casa Anke.

Contacteaza-ne

Completeaza formularul si te contactam noi.

Foto-Video, Entertainment, Decoratuni - Casa Anke