[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Politica de confidentialitate” font_container=”tag:h1|font_size:50|text_align:center” google_fonts=”font_family:Days%20One%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_column_text]

Va multumim pentru rabdarea de care dati dovada citind informatiile puse la dispozitie in acest Acord si, daca tot o faceti, va asiguram ca il respectam cu strictete nu datorita Regulamentului ci, in primul rand, din grija pe care noi intelegem sa o avem fata de protectia datelor cu caracter personal si importanta acestei protectii intr-o lume in care toate aceste informatii pot fi folosite in feluri nepotrivite cu drepturile si libertatile noastre fundamentale.

[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Art. 1. INFORMATII COLECTATE:

Art. 1.1. Prin intermediul acestui Site Operatorul prelucreaza urmatoarele categorii de date cu caracter personal, mentionate mai jos, pentru a pune in legatura CasaAnke.ro cu persoane fizice/juridice ca potentiali beneneficiari ai serviciilor acestora:

  •  Date identificare reprezentant, client sau potential client : Nume, E-mail, Telefon, Data evenimentului, “Ofera-ne mai multe detalii despre solicitarea ta” prin formularul din pagina de Contact https://casaanke.ro/contact/;
  •  Date identificare potential beneficiar al serviciilor Foto – Video – Audio si Accesorii: Nume, Telefon, Email, Data evenimentului, Ce oferta vrei sa primesti?, Ce tip de eveniment este?, Orasul,  “Observatii” prin formularul de solicitare oferta prezente la urmatoarele adrese: https://casaanke.ro/foto-video-nunta/, https://casaanke.ro/foto-video-botez/, https://casaanke.ro/foto-video-personalizat/

Art. 2. SCOPUL SI MOMENTUL PRELUCRARII DATELOR:

Art. 2.1. Scopul prelucrarii datelor mentionate mai sus (Art. 1) este initierea, stabilirea, mentinerea sau reluarea relatiei comerciale intre noi, ca Operator, si persoana juridica / fizica (ca potential beneficiar) pe care o reprezentati prin intermediul comunicarilor comerciale realizate telefonic sau prin email.
Art. 2.2. Concret, prelucram datele cu caracter oferite personal pentru a :

  •  Pentru informatiile oferite conform Art. 1 A) – cerem sau oferim informatii cu caracter general sau specific potentialilor clienti. Toate informatiile sunt necesare accesarii serviciilor platformei noastre sau stabilirii relatiei comerciale. Informatii preluate prin formularul din pagina de Contact.b)Pentru informatiile oferite conform Art. 1.1. Lit. B – Cerem sau oferim informatii necesare etapei pre-contractuale si contractuale prestatorilor profesionisti in vederea accesarii sau mentinerii serviciilor oferite de Operator;
  •  Pentru informatiile oferite conform Art. 1.1. Lit. C – pentru a putea accesa serviciile oferite de acesta;
  •  Cere informatii pentru reluarea sau mentinerea relatiei comerciale;
  •  Indeplinirea unor obligatii legale, daca acestea exista, la cererea institutiilor si autoritatilor competente, sau automat daca legea prevede expres astfel de obligatii;
  •  Numai in cazul prestatorilor profesionisti care folosesc formularul de inscriere (preselectie) mentionat la Art. 1.1. Lit. B vom expune datele de contact furnizate de acestia pentru a putea fi contactati de catre potentialii beneficiari ai serviciilor lor;

Art. 2.3. Datele cu caracter personal sunt prelucrate numai dupa ce ati fost instiintat in legatura cu drepturile de care beneficiati dar si grija noastra pentru protectia datelor cu caracter personal.
Art. 2.4. Momentul initial al prelucrarii datelor este la cel al trimiterii lor prin intermediul formularelor de contact disponibile in site (sau prin intermediul postei electronice) iar datele prelucrate sunt folosite si necesare pentru a indeplini scopurile mentionate mai sus.
Art. 2.5. Prin ‘Prelucrare’, in acest caz, ne referim la : colectare, inregistrare, stocare, consultare, stergere.

Art. 3. TEMEIUL LEGAL AL PRELUCRARII:

Art. 3.1. Conform Regulamentului 679 / 27 Aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal temeiul legal al prelucrarilor noastre este :

  •  Art. 6 Lit. B din Regulament pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de la Art. 1. conform scopurilor de la Art 2.2. Literele A, B, C siD din prezentul Acord;
  •  Art. 6. Lit. C din Regulament pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de la Art. 1. conform scopului de la Art. 2.2. Litera E din prezentul Acord;
  •  Art. 6 Lit. A din Regulament pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de la Art. 1.1.B. conform scopului mentionat la Art. 2.2. Lit. F.

Art. 3.2. Completand formularul de contact mentionat la Art. 1.1. Lit. B confirmati ca ati citit si ca va dati acordul expres pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de la Art. 1 Lit B. conform scopurilor mentionate la Art. 2.2. Lit. F din prezentul Acord, conform temeiului legal invocat la Art. 3.1. Lit. C;
Art. 3.2.1. In ce priveste Consimtamantul mentionat la Art. 3.2. , va informam ca, conform Art. 7.3. din Regulament, acesta poate fi retras oricand, datele retinute si/sau expuse in site vor fi sterse. Pentru alte informatii si drepturi legate de celelalte categorii de date cu caracter personal puteti consulta Art. 6 din prezentul acord.

Art. 4. DISEMINARE/DIVULGARE:

Art. 4.1. Datele cu caracter personal oferite de dumneavoastra nu vor fi diseminate, divulgate prin transmitere, oferite, transferate, puse la dispozitie, comercializate, nici unei terte persoane fara acordul dumneavoastra. Exceptie face cazul informatiilor furnizate de prestatorii profesionisti prin formularul mentionat la Art. 1.1. Lit. B care vor fi expuse public pe site-ul nostru.
Art. 4.2. Singurul mod in care datele cu caracter personal oferite vor fi impartasite cu terte entitati, fara sa va fie cerut acordul, este in cazul indeplinirii unor obligatii legale; Acestea vor fi furnizate numai la cererea autoritatilor/institutiilor competente si automat numai in cazul in care legea ne obliga expres in acest sens.

Art. 5. RESPONSABILITATEA TRANSMITERII INFORMATIILOR

Art. 5.1. In momentul completarii oricarui formular din acest Site, furnizand astfel datele cu caracter personal de la Art. 1 din prezentul Acord, confirmati faptul ca aveti dreptul sa actionati in calitate de reprezentant pentru potentialul beneficiar al serviciilor noastre sau, daca este cazul, sunteti chiar potentialul beneficiar.

Art. 6. Alte drepturi si informatii privind prelucrarile de date cu caracter personal

Art. 6.1. Datele cu caracter personal vor fi stocate pe o perioada de 24 luni de la data trimiterii cererii de oferte / solicitarii informatiilor / completarii oricarui formular din site, perioada ce va fi prelungita (numai in cazul prestatorilor profesionisti) cu durata folosirii site-ului si serviciilor oferite prin intermediul acestuia in termenii si conditiile mentionate in sectiunea corespunzatoare “Termeni si Conditii”.
Art. 6.2. Aveti dreptul sa aflati ce fel de date detinem despre dumneavoastra ca persoana vizata (daca aveti aceasta calitate), aveti dreptul sa solicitati rectificarea sau stergerea datelor ori restrictionarea prelucrarii (adica sa va opuneti prelucrarii datelor in scopurile mentionate, sau o parte dintre acestea), aveti dreptul la portabilitatea datelor detinute de noi.
Art. 6.3. Aveti dreptul de a depune o plangere in fata autoritatii de supraveghere daca considerati ca drepturile dumneavoastra au fost incalcate.
Art. 6.4. Daca nu sunteti de acord sa furnizati aceste date nu va exista nicio consecinta. Toate informatiile pot fi furnizate direct la sediul nostru fara a fi nevoie sa le trimiteti prin adresa de posta electronica (email).
Art. 6.5. Nu exista un proces decizional automat de prelucrare a datelor dumneavoastra care sa produca efecte juridice care va privesc sau care va afecteaza intr-o masura semnificativa.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Urmeaza ceva super in aceasta sectiune...

Fi cu ochii pe cronometru pentru a nu rata lansarea acestei sectiuni

Zile
Ore
Minute
Secunde

Cere o oferta