Limuzine / Masini Epoca Nunta

Eleganta si bunul gust nu incep si nu se termina doar in locatia unde are loc nunta, ci si pe drumul spre ceremonia de cununie, ori spre restaurant. Casa Anke a legat mai multe colaborari fructuoase in baza carora iti putem asigura la cerere limuzine si masini de epoca pentru miri. Pentru toate vehiculele asiguram decoratiuni de bun gust si management complet pe toata durata inchirierii pentru eveniment.

O masina de epoca sau o limuzina aduce eleganta si bon tonul vremurilor apuse, asigurand o nota cu adevarat memorabila nuntii tale. De vreme ce eticheta unui eveniment precum nunta pune pe primul loc eleganta vestimentara a mirilor si invitatilor, reclama stil si o prezenta placuta din partea tuturor, cu ce ar fi mai prejos mijloacele de transport?

Pe langa transport, Casa Anke poate asigura o limuzina sau o masina de epoca si pentru sedinta foto a mirilor, astfel incat sa poti imortaliza momentul inclusiv din acest punct de vedere. Noi colaboram cu mai multi parteneri detinatori de masini de epoca sau autovehicule de lux pentru evenimente, de aceea primim si oferim cele mai atractive preturi pentru inchirierea acestora.

Suntem de parere ca integrarea unei limuzine sau a unei masini de epoca in cadrul derularii nuntii tale trebuie facuta cu stil si in concordanta cu asteptarile tale. De asemenea, intreaga echipa Casa Anke manifesta o atitudine de respect si admiratie fata de aceste mijloace de transport, lucru pe care dorim sa il transpunem in relatia cu viitorii nostri prieteni.

O masina de epoca sau un autoturism de lux care sa te transporte in ziua nuntii nu reprezinta doar un cost in plus la buget sau o ifosa. Este un element de rafinament si bun gust la care ai dreptul sa nu renunti. Este inca un motiv pentru a-ti transforma nunta intr-una dintre cele mai frumoase amintiri din viata.

  • Buchete Mireasa
  • Lumanari Nunta
  • Corsaje si Cocarde

Aranjamentele florale de nunta transforma radical decorul oricarei locatii si imbogatesc atmosfera cu prospetime, gingasie si culoare.

Atentia pentru detalii ne ajuta sa oferim si aranjamentele florale care sa faca diferenta.


Casa Anke se remarca prin gama absolut completa de produse si servicii necesare organizarii unei nunti. Colaboram cu decoratori si designeri florali certificati care pot transforma orice eveniment intr-un veritabil paradis floristic. Cele mai proaspete flori, cele mai inovative aranjamente, bun gust si preturi atractive – acestea sunt ingredientele aranjamentelor florale pe care noi vi le oferim. Am reusit sa ne cream o adevarata retea de colaboratori profesionisti si lucram cu cele mai bune materiale si cele mai inovative aranjamente si designuri din domeniu, pentru ceremonii cu adevarat de neuitat.

In cadrul decoratiunilor florale pentru nunta, corsajele si cocardele sunt elemente inconfundabile care ii particularizeaza pe toti nuntasii si creeaza sentimentul de comunitate angrenata in desfasurarea intregului eveniment. Cocardele sunt elemente florare aplicate pe costumele nasilor, mirelui, cavalerilor si domnisoarelor de onoare, ale rudelor mirilor si ale celorlalti invitati. Ele se aplica fie prin agrafe, ace de siguranta sau dispozitive cu magneti. Garantam integritatea tuturor elementelor vestimentare, insa in cazul in care doriti sa evitati aplicarea cu ace sau magneti, decoratiunile florale se pot realiza sub forma de corsaje reale.

Toate cocardele si corsajele florale pe care le realizam se asorteaza cu buchetul miresei si cu decoratiunile florale prezente de-a lungul intregii ceremonii de nuta ( la biserica, pe masini, pe mesele ori celelalte suporturi decorative din locatia de desfasurare a nuntii). Acesta este un element fundamental intrucat tocmai acesta este rolul cocardelor si corsajelor, sa creeze armonie si compatibilitate in torentul de culori si etalari vestimentare pe care il reprezinta nuntasii prezenti la o asemenea ceremonie.

Experienta sutelor de evenimente pe care le organizam anual ne arata ca elemente precum corsajele si cocardele de nunta sunt necesare pentru a da farmec si eleganta intregului eveniment. Mai mult, consultantii Casa Anke va pot ajuta sa alegeti elementele cele mai eficiente din punct de vedere buget, pentru ca organizand intregul eveniment cu noi, va putem oferi cele mai atractive discounturi din reteaua noastra de colaboratori. Corsajele si cocardele nu fac exceptie, de aceea va recomanda cu toata caldura sa ne treceti pragul pentru a ne spune ce aveti nevoie si pentru a consulta oferta noastra.

Acces Clienti

Urmeaza ceva super in aceasta sectiune...

Fi cu ochii pe cronometru pentru a nu rata lansarea acestei sectiuni

Zile
Ore
Minute
Secunde

Cere o oferta