Machiaj nunta

machiaj

Doamnelor si domnisoarelor, va poftim alaturi de prietenii nostri de la Salon Domnita, sa profitati de cele mai inteligente oferte pentru machiaj nunta. Ceea ce intelegem noi printr-o mireasa cu adevarat frumoasa este o femeie careia ii punem in valoare calitatile native si ii infrumusetam chipul si trasaturi fara sa o ascundem sub o masca de culori si vopsele.

Departe de a fi un simplu salon cosmetic, Salon Domnita e un adevarat centru de consiliere in alegerea machiajului perfect. Pentru un machiaj de nunta adecvat, luam in calcul vestimentatia miresei, cum va arata machiajul in fotografii si in filmari, sau necesitatea ca acesta sa arate proaspat chiar si tarziu in noapte. De aceea, tinerele mirese de care am avut placerea sa ne ocupam se intorc mai apoi pentru a se aranja tot la noi. Fie ca ai nevoie de un machiaj de zi, un machiaj de seara, un machiaj pentru o ocazie speciala sau un machiaj de mireasa, vizitandu-ne te vei felicita pentru alegerea facuta. Ne recomanda profesionalismul, calitatea si zecile de cliente de care avem grija cu drag in fiecare zi. O atmosfera prietenoasa, specialisti certificati, echipamente profesionale si respectul desavarsit fata de nevoile si dorintele persoanei din fata oglinzii – sunt ingredientele care ne ajuta sa facem foarte bine ceea ce facem.

Serviciile noastre de machiaj nuntase remarca prin accentul de prospetime, naturalete si plusul de incredere de care fiecare femeie are nevoie. Casa Anke ofera servicii complete de organizare a nuntii, punand laolalta cei mai buni profesionisti in domeniu si cel mai avantajos buget pe care il poti obtine din aceste servicii integrate. Fiecare detaliu este planificat si validat iar coafura de nunta nu face exceptie: Casa Anke si Salon Domnita iti pun la dispozitie stilista personala pentru o coafura de nunta asa cum ai visat. Cu noi ai un loc rezervat pentru tot ce ti se cuvine – frumusete, tinerete, candoare si spontaneitate.

La orice pachet foto-video primiti GRATUIT proba coafat mireasa.

La pachetul foto–video PRO primiti GRATUIT filmare cu drona la trash the dress.

La achizitionarea tuturor aranjamentelor florale (aranjamente mese invitati, prezidiu, buchet cununie, buchet mireasa, buchet nasa, lumanari nunta, cocarde, bratari domnisoare, etc) primiti GRATUIT o fotocarte format A4 cu 20 pagini.

La pachetul foto–video MAXI si PRO primiti GRATUIT 30 magneti marturie.

La pachetul foto–video PRO + cabina foto tot evenimentul primiti GRATUIT 100 poze marturie

Coafat + make-up mireasa + o alta persoana si primesti gratuit buchetul de cununie.

oferta speciala coafura proba mic

Contacteaza-ne

Completeaza formularul si te contactam noi.

Beneficii

  • Consultanta de specialitate (ai la dispozitie o persoana dedicata, experienta noastra de 14 ani si timpul necesar pentru a-ti forma imaginea de ansamblu asupra evenimentului si totodata vei aborda pragmatic toate detaliile pentru a face alegerile cele mai potrivite pentru reusita evenimentului tau).
  • Personal calificat suplimentar (in situatia in care fotograful, cameramanul, dj-ul sau oricare alta persoana din echipa devine indisponibila: accident, indisponibilitate medicala, etc. este inlocuit de un coleg din echipa, fara ca evenimentul tau sa aiba de suferit).

Garantii

  • Daca predarea materialelor foto nu se face in termenul stabilit in contract, Casa Anke iti returneaza banii pe serviciul respectiv.
  • Daca albumul foto nu este conform cu cel vizionat la noi, Casa Anke ti-l face cadou.
  • Daca albumul foto nu este predat in termenul stabilit in contract Casa Anke iti returneaza banii.
  • In situatia unui control, Casa Anke iti garanteaza (cu returnarea integrala sumei platite) ca evenimentul tau nu va avea de suferit din cauza unor nereguli contractuale cu agentia Casa Anke.
Foto-Video, Entertainment, Decoratuni - Casa Anke