Torturi nunta

torturi nunta

Printre elementele cele mai importante ale unei nunti se afla tortul. Toata lumea va gusta din el, toata lumea ii va face fotografii, se va afla in atentia tuturor. Doriti ca la nunta voastra sa va bucurati impreuna cu invitatii vostri de un tort cu adevarat delicios – si la gust si din punct de vedere estetic? Atunci trebuie sa faceti cunostinta cu minunile pe care le realizeaza maestrii cofetari cu care noi colaboram.

O minune de martipan si frisca, o bogatie de arome insotita de o sampanie aurie si artificii care fura privirile, aceasta poate fi esenta unei nunti reusite. Realizam torturi de nuntaetajate, torturi de nunta tematice si garantam satisfactia deplina atat pentru voi cat si pentru toti invitatii.

Torturile pe care le propunem pentru nuntile pe care le organizam se executa si se decoreaza integral de catre artisti cofetari, utilizand numai ingrediente naturale, fara conservanti, fara congelare. Fiecare tort se pregateste in noaptea dinaintea evenimentului se mentine la temperatura controlata si se livreaza de catre noi si colaboratorii nostri direct in locatie, in cele mai bune conditii de igiena si siguranta. Fara bataie de cap pentru voi, fara grija pentru rezultatul final, iar daca alegeti un model de tort dintre cele diponibile in cataloagele noastre, garantam ca produsul din realitate va fi similar cu cel din catalog.

Avand colaboratori cu care procesam comenzi proprii in fiecare zi, beneficiem de calitate de top la cele mai bune preturi. De aceea, va asiguram un pret corect, iar daca tortul nu e la pret de cofetarie, pretul reflecta mai ales calitatea ingredientelor, prospetimea, decoratiunile executate cu grija si siguranta ca veti gusta un pic de magie. Ce v-ar putea convinge mai mult decat sa stiti ca 90% dintre clientii care au comandat un tort de nuntala Casa Anke au revenit pentru a comanda si tortul de botez sau diverse torturi de aniversare, ulterior?

La orice pachet foto-video primiti GRATUIT proba coafat mireasa.

La pachetul foto–video PRO primiti GRATUIT filmare cu drona la trash the dress.

La achizitionarea tuturor aranjamentelor florale (aranjamente mese invitati, prezidiu, buchet cununie, buchet mireasa, buchet nasa, lumanari nunta, cocarde, bratari domnisoare, etc) primiti GRATUIT o fotocarte format A4 cu 20 pagini.

La pachetul foto–video MAXI si PRO primiti GRATUIT 30 magneti marturie.

La pachetul foto–video PRO + cabina foto tot evenimentul primiti GRATUIT 100 poze marturie

Coafat + make-up mireasa + o alta persoana si primesti gratuit buchetul de cununie.

oferta speciala sedinta prewedding mic

Beneficii

  • Consultanta de specialitate (ai la dispozitie o persoana dedicata, experienta noastra de 14 ani si timpul necesar pentru a-ti forma imaginea de ansamblu asupra evenimentului si totodata vei aborda pragmatic toate detaliile pentru a face alegerile cele mai potrivite pentru reusita evenimentului tau).
  • Personal calificat suplimentar (in situatia in care fotograful, cameramanul, dj-ul sau oricare alta persoana din echipa devine indisponibila: accident, indisponibilitate medicala, etc. este inlocuit de un coleg din echipa, fara ca evenimentul tau sa aiba de suferit).

Garantii

  • Daca predarea materialelor foto nu se face in termenul stabilit in contract, Casa Anke iti returneaza banii pe serviciul respectiv.
  • Daca albumul foto nu este conform cu cel vizionat la noi, Casa Anke ti-l face cadou.
  • Daca albumul foto nu este predat in termenul stabilit in contract Casa Anke iti returneaza banii.
  • In situatia unui control, Casa Anke iti garanteaza (cu returnarea integrala sumei platite) ca evenimentul tau nu va avea de suferit din cauza unor nereguli contractuale cu agentia Casa Anke.

Contacteaza-ne

Completeaza formularul si te contactam noi.

Foto-Video, Entertainment, Decoratuni - Casa Anke