Candy-bar botez

4 candy bar botez

O noua moda devine incet, incet o traditie in organizarea de botezuri: amenajarea unui candy bar cu dulciuri pentru invitatii mici si mari e probabil una dintre cele mai bune idei pe care le-ati putea avea in organizarea unui botez. Are succes maxim de fiecare data si poate fi realizat la costuri relativ ok, de aceea noi recomandam intotdeauna sa aveti un candy bar la botez.

Candy barul de botezeste o amenajare simetrica de dulciuri, bomboane, prajiturele, fursecuri, bezele, mousse si alte minunatii dulci, ca si element complementar la clasicele deserturi pe care le oferiti in cadrul unui desert. Pe langa tortul de botez care face intotdeauna una dintre deliciile serii, candy barul ofera o diversitate de dulciuri intr-o prezentare exclusivista.

Preturile pentru organizarea unui candy bar de botez se calculeaza in functie de gramaj si numarul de invitati insa sunt accesibile, iar produsele sunt realizate de colaboratorii Casa Anke in laboratoare autorizate, cu maestri cofetari apreciati. In plus, noi furnizam toate recipientele si elementele de decor necesare pentru un candy bar botez, asiguram transportul si montajul oricarui candy bar.

Sa oferiti invitatilor dvs. un candy bar la botez, inseamna sa le faceti o surpriza placuta si sa oferiti o nota de eleganta evenimentului dvs. Accesorii si evenimente premium, botezuri tematice si candy baruri de exceptie, mancare si muzica buna, vestimentatie si stil, acestea sunt lucrurile la care ne pricepem cel mai bine la Casa Anke.

Organizarea unui botez presupune o serie de etape si de elemente pe care le trecem in revista impreuna cu clientii, in alcatuirea bugetului si „scenariului” dupa care se petrece botezul. Ce stim sigur este ca va vom putea oferi cea mai avantajoasa solutie iar candy barul nu trebuie sa lipseasca din cadrul botezului pe care voi il organizati. Sunati chiar acum si vizitati-ne sa va facem o oferta care va va convinge!

Servicii pentru botez

Botezul este un eveniment important din viata parintilor si presupune multe ritualuri, de aceea Casa Anke va poate ajuta oferindu-va toate serviciile necesare cum ar fi: decorarea bisericii, a cristelnitei, a restaurantului si multe altele, care va pot transforma aceasta sarbatoare intr-un adevarat eveniment de poveste.

Noi va oferim servicii de fotograf botez la standarde profesionale si poze botez la rezolutie HD, prelucrate si aranjate artistic.

Deoarece sunt momente unice pe care le petreceti, imortalizarea acestora sunt esentiale, asadar, in vederea necesitatii unor masuri suplimentare de siguranta, avem echipamente si personal suplimentar de BACKUP pentru preintampinarea oricaror incidente nedorite. In cazul in care aparatura se strica, in cel mai scurt timp vom veni cu echipamente de inlocuire

Pentru ca evenimentul vostru este foarte importanta pentru noi si pentru ca experienta noastra in domeniul evenimentelor ne face sa intelegem necesitatea unor masuri suplimentare de siguranta, avem echipamente si personal suplimentar de BACKUP pentru preintampinarea oricaror incidente nedorite. Astfel putem garanta ca evenimentul va fi dus la bun sfarsit fara a afecta calitatea materialelor predate.

Grafica albumelor fotocarte se realizeaza din fotografiile selectate de voi, asadar timpul de realizare al albumului se calculeaza in momentul primirii acceptului privind fotografiile care se vor regasi in albumul fotocarte. De la acel moment, timpul de lucru este de 45 de zile lucratoare.

Se pot primi ambele variante cu un cost suplimentar de 100 RON/pachet (trasformare din BLU-RAY in DVD).

Materialele foto-video realizate se predau intr-un termen de 45 de zile lucratoare, calculate de la data evenimentului.

Pretul pentru o copie DVD este de 5 RON, iar pentru BLU-RAY este de 10 RON. *Preturile includ carcasa personalizata si imprimarea discurilor

Contacteaza-ne

Completeaza formularul si te contactam noi.

Beneficii

  • Consultanta de specialitate (ai la dispozitie o persoana dedicata, experienta noastra de 14 ani si timpul necesar pentru a-ti forma imaginea de ansamblu asupra evenimentului si totodata vei aborda pragmatic toate detaliile pentru a face alegerile cele mai potrivite pentru reusita evenimentului tau).
  • Personal calificat suplimentar (in situatia in care fotograful, cameramanul, dj-ul sau oricare alta persoana din echipa devine indisponibila: accident, indisponibilitate medicala, etc. este inlocuit de un coleg din echipa, fara ca evenimentul tau sa aiba de suferit).

Garantii

  • Daca predarea materialelor foto nu se face in termenul stabilit in contract, Casa Anke iti returneaza banii pe serviciul respectiv.
  • Daca albumul foto nu este conform cu cel vizionat la noi, Casa Anke ti-l face cadou.
  • Daca albumul foto nu este predat in termenul stabilit in contract Casa Anke iti returneaza banii.
  • In situatia unui control, Casa Anke iti garanteaza (cu returnarea integrala sumei platite) ca evenimentul tau nu va avea de suferit din cauza unor nereguli contractuale cu agentia Casa Anke.
Foto-Video, Entertainment, Decoratuni - Casa Anke