Candy-bar nunta

candy bar

Candy bar-ul de nuntaeste coltul acela cu bunatati dulci frumos colorate si aranjate, de care se vor bucura toti invitatii, copii si adulti. Un candy bar bine pregatit va da intotdeauna o nota premium oricarei petreceri de nunta. La Casa Anke ne place la nebunie sa aranjam candy baruri care mai de care mai spectaculoase si sa facem deliciile fiecarui eveniment pe care il organizam.

Ce fel de candy bar putem sa pregatim pentru nunta voastra? Ei bine, avem o lista intreaga de mici placeri pe care le aranjam in fel si chip pentru placerea ochilor dar mai ales a papilelor gustative: macarons, cup cakes, minitarte, mousse, fursecuri, ciocolata, biscuiti personalizati, lollipops, bombone fondante, bomboane gumate, bezele colorate, sticks-uri cu finetti, jeleuri – in toate aromele si tipurile pe care vi le puteti imagina.

Putem realiza un candy bar tematic, in functie de atmosfera pe care doriti sa o creati, toate produsele se executa la comanda in laboratoare de cofetarie autorizate si certificate. De asemenea, putem crea numele mirilor sau mesaje pentru invitati din martipan si bomboane colorate, ori putem executa marturii dulci (biscuiti sau turta dulce personalizata) pentru nunta pe care sa le aveti disponibile in candy bar.

Realizam montajul candy bar-ului si de asemenea suporturile, recipientele si ustensilele pentru candy barsunt furnizate de echipa Casa Anke. Candy barul intregeste imaginea unei nunti magice si aduce un plus de gust si placere invitatilor vostri, de aceea noi recomandam ca intotdeauna sa aveti un candy bar la nunta. Mai ales daca alegeti sa ne ocupam integral de nunta voastra, garantam cele mai avantajoase preturi pentru un candy bar cu adevarat spectaculos.

Profesionistii cu care lucram executa pentru noi sute de comenzi anual, astfel incat va putem oferi promotii si reduceri importante, iar de la o idee frumoasa la un candy bar care sa uimeasca pe toata lumea ajungem cat ai spune… dulce!

La orice pachet foto-video primiti GRATUIT proba coafat mireasa.

La pachetul foto–video PRO primiti GRATUIT filmare cu drona la trash the dress.

La achizitionarea tuturor aranjamentelor florale (aranjamente mese invitati, prezidiu, buchet cununie, buchet mireasa, buchet nasa, lumanari nunta, cocarde, bratari domnisoare, etc) primiti GRATUIT o fotocarte format A4 cu 20 pagini.

La pachetul foto–video MAXI si PRO primiti GRATUIT 30 magneti marturie.

La pachetul foto–video PRO + cabina foto tot evenimentul primiti GRATUIT 100 poze marturie

Coafat + make-up mireasa + o alta persoana si primesti gratuit buchetul de cununie.

oferta speciala coafura proba mic

Contacteaza-ne

Completeaza formularul si te contactam noi.

Beneficii

  • Consultanta de specialitate (ai la dispozitie o persoana dedicata, experienta noastra de 14 ani si timpul necesar pentru a-ti forma imaginea de ansamblu asupra evenimentului si totodata vei aborda pragmatic toate detaliile pentru a face alegerile cele mai potrivite pentru reusita evenimentului tau).
  • Personal calificat suplimentar (in situatia in care fotograful, cameramanul, dj-ul sau oricare alta persoana din echipa devine indisponibila: accident, indisponibilitate medicala, etc. este inlocuit de un coleg din echipa, fara ca evenimentul tau sa aiba de suferit).

Garantii

  • Daca predarea materialelor foto nu se face in termenul stabilit in contract, Casa Anke iti returneaza banii pe serviciul respectiv.
  • Daca albumul foto nu este conform cu cel vizionat la noi, Casa Anke ti-l face cadou.
  • Daca albumul foto nu este predat in termenul stabilit in contract Casa Anke iti returneaza banii.
  • In situatia unui control, Casa Anke iti garanteaza (cu returnarea integrala sumei platite) ca evenimentul tau nu va avea de suferit din cauza unor nereguli contractuale cu agentia Casa Anke.
Foto-Video, Entertainment, Decoratuni - Casa Anke