Beneficii

Consultanta de specialitate (ai la dispozitie o persoana dedicata, experienta noastra de 14 ani si timpul necesar pentru a-ti forma imaginea de ansamblu asupra evenimentului si totodata vei aborda pragmatic toate detaliile pentru a face alegerile cele mai potrivite pentru reusita evenimentului tau).
Personal calificat suplimentar (in situatia in care fotograful, cameramanul, dj-ul sau oricare alta persoana din echipa devine indisponibila: accident, indisponibilitate medicala, etc. este inlocuit de un coleg din echipa, fara ca evenimentul tau sa aiba de suferit).

Garantii

Daca predarea materialelor foto nu se face in termenul stabilit in contract, Casa Anke iti returneaza banii pe serviciul respectiv.
Daca albumul foto nu este conform cu cel vizionat la noi, Casa Anke ti-l face cadou.
Daca albumul foto nu este predat in termenul stabilit in contract Casa Anke iti returneaza banii.
In situatia unui control, Casa Anke iti garanteaza (cu returnarea integrala sumei platite) ca evenimentul tau nu va avea de suferit din cauza unor nereguli contractuale cu agentia Casa Anke.

Servicii

La Casa Anke scriem povestea unei nunti reusite prin atentie la detalii si prin experienta in angajarea celor mai buni colaboratori pentru fiecare serviciu in parte.

Produse si inchirieri

Organizarea unei nunti poate fi un adevarat succes daca apelezi la specialistii potriviti.

Mirese si miri

Pregatim “scenariul” nuntii impreuna cu tine, iar din momentul in care mireasa este pregatita de make-up artistii nostri si pana la clipa in care cei doi miri pleaca in luna de miere, va garantam ca sunteti pe maini bune.

5 mirese si miri world class

Beneficiaza de o saptamana gratuitala WorldClassGrand

6 credit nunta

Cu Garanti Bankpoti obtine creditrapid pentru nunta ta!

Locatii si artisti

Gasirea locatiei potrivite, si convingerea ca alegerea facuta este una de calitate, selectia meniurilor, a decorurilor, contractarea tuturor serviciilor necesare, precum DJ sau o trupa live de muzica, fotograf / cameraman – toate acestea presupun timp si mari sume de bani.

Pareri Casa Anke

Ce spun clientii despre noi

Bulevardul Unirii 25-27, bloc 14, mezanin, Bucuresti

0762.11.21.11
MARIUS

0769.20.10.20
ANCA

Contacteaza-ne
Completeaza formularul si te contactam noi.

Foto-Video, Entertainment, Decoratuni - Casa Anke