Aranjamente Florale

Aranjamentele florale de nunta de la Casa Anke transforma radical decorul oricarei locatii si imbogatesc atmosfera cu prospetime, gingasie si culoare.

In decursul celor aproape doua decenii de cand ne-am specializat in organizarea de nunti si alte evenimente, am selectat cu atentie colaboratorii pentru a putea oferi integrat toate serviciile de care ai nevoie pentru o nunta perfecta. De aceea, cand vine vorba de buchetul miresei, lumanari de nunta, corsaje sau cocarde, buchetele domnisoarelor de onoare sau aranjamentele florale pentru petrecerea de nunta, lucram cu maestri florali cu adevarat artisti care stapanesc la perfectie stiinta aranjamentelor florale.

Cu ajutorul nostru poti crea o nunta de poveste: de la florile de camp din cununa miresei, la trandafirul de la butoniera, ori aranjamentele somptuoase de la prezidiu, asiguram flori proaspete intr-un design spectaculos care va oferi un decor de vis. Arcade inflorate, buchete care atrag privirile, aranjamente si decoruri florale asa cum ai vazut doar in reviste sau la expozitiile florale, acestea sunt caracteristicile serviciilor de aranjamente florale pe care le oferim.

La Casa Anke ne ocupam de absolut fiecare detaliu al unei nunti si reusim sa construim evenimente speciale pentru ca oferim calitate, cei mai buni colaboratori pentru fiecare element in parte si preturi corecte care reflecta intr-adevar dorintele clientilor precum si posibilitatile lor bugetare. Atentia pentru detalii ne ajuta sa oferim si aranjamentele florale care sa faca diferenta. In plus, asa cum ne straduim sa explicam clientilor nostri, intrucat organizam sute de evenimente pe an, obtinem costurile cele mai eficiente de la colaboratori, asigurand cele mai bune preturi pentru fiecare client care lucreaza cu noi.

  • Buchete Mireasa
  • Lumanari Nunta
  • Corsaje si Cocarde

Aranjamentele florale de nunta transforma radical decorul oricarei locatii si imbogatesc atmosfera cu prospetime, gingasie si culoare.

Atentia pentru detalii ne ajuta sa oferim si aranjamentele florale care sa faca diferenta.


Casa Anke se remarca prin gama absolut completa de produse si servicii necesare organizarii unei nunti. Colaboram cu decoratori si designeri florali certificati care pot transforma orice eveniment intr-un veritabil paradis floristic. Cele mai proaspete flori, cele mai inovative aranjamente, bun gust si preturi atractive – acestea sunt ingredientele aranjamentelor florale pe care noi vi le oferim. Am reusit sa ne cream o adevarata retea de colaboratori profesionisti si lucram cu cele mai bune materiale si cele mai inovative aranjamente si designuri din domeniu, pentru ceremonii cu adevarat de neuitat.

In cadrul decoratiunilor florale pentru nunta, corsajele si cocardele sunt elemente inconfundabile care ii particularizeaza pe toti nuntasii si creeaza sentimentul de comunitate angrenata in desfasurarea intregului eveniment. Cocardele sunt elemente florare aplicate pe costumele nasilor, mirelui, cavalerilor si domnisoarelor de onoare, ale rudelor mirilor si ale celorlalti invitati. Ele se aplica fie prin agrafe, ace de siguranta sau dispozitive cu magneti. Garantam integritatea tuturor elementelor vestimentare, insa in cazul in care doriti sa evitati aplicarea cu ace sau magneti, decoratiunile florale se pot realiza sub forma de corsaje reale.

Toate cocardele si corsajele florale pe care le realizam se asorteaza cu buchetul miresei si cu decoratiunile florale prezente de-a lungul intregii ceremonii de nuta ( la biserica, pe masini, pe mesele ori celelalte suporturi decorative din locatia de desfasurare a nuntii). Acesta este un element fundamental intrucat tocmai acesta este rolul cocardelor si corsajelor, sa creeze armonie si compatibilitate in torentul de culori si etalari vestimentare pe care il reprezinta nuntasii prezenti la o asemenea ceremonie.

Experienta sutelor de evenimente pe care le organizam anual ne arata ca elemente precum corsajele si cocardele de nunta sunt necesare pentru a da farmec si eleganta intregului eveniment. Mai mult, consultantii Casa Anke va pot ajuta sa alegeti elementele cele mai eficiente din punct de vedere buget, pentru ca organizand intregul eveniment cu noi, va putem oferi cele mai atractive discounturi din reteaua noastra de colaboratori. Corsajele si cocardele nu fac exceptie, de aceea va recomanda cu toata caldura sa ne treceti pragul pentru a ne spune ce aveti nevoie si pentru a consulta oferta noastra.

Acces Clienti

Urmeaza ceva super in aceasta sectiune...

Fi cu ochii pe cronometru pentru a nu rata lansarea acestei sectiuni

Zile
Ore
Minute
Secunde

Cere o oferta