Premiile Emmy 2024 – Iată look-urile noastre preferate, demne de nuntă | Great Stories

Jenna Ortega premiile emmy 2024

Vedetele au purtat piese îndrăznețe la premiile emmy, de inspirație nupțială…

Dacă nu ați urmărit moda de nuntă demnă de covorul roșu din acest sezon de premii, permiteți-ne să vă punem la curent. Până acum, am văzut vedetele noastre preferate aplecându-se din plin spre paiete, rochii albe, aurii și argintii la Premiile Globul de Aur 2024. Am văzut, de asemenea, partea noastră echitabilă de ansambluri albe moderne și cauzale la Critics Choice Awards 2024. Dar, a fost la Premiile Emmy 2024, care au fost difuzate pe 15 ianuarie 2024, unde vedetele au decis să riște și să poarte look-uri îndrăznețe, apropiate de mireasă, care au arătat tone de personalitate.

De exemplu, Issa Rae, care a purtat o ținută inspirată de Old Hollywood – un look pe care l-am putea vedea pe deplin îmbrățișat de miresele cu o estetică glamourous în zilele lor mari. Sau, Jenna Ortega, care a purtat Dior Haute Couture și a servit drept muza perfectă pentru cele care se căsătoresc înconjurate de motive florale și de grădină. Mai mult, am zărit chiar și câteva look-uri îndrăznețe inspirate de mama miresei și de mire, ansambluri demne de a fi purtate de matriarhul unei familii.

Per total, am fost complet încântați să vedem vedetele îmbrățișând esența modei de mireasă, intenționat sau nu. Și pentru a scoate în evidență ținutele noastre preferate, iată cele mai bune look-uri demne de nuntă de la cea de-a 75-a ediție a Premiilor Primetime Emmy.

 

1.Issa Rae Premiile Emmy

issa-rae premiile emmy 2024

 

2.Joy Sunday Premiile Emmy

joy sunday premiile emmy 2024

 

3.Robin Thede

joy sunday premiile emmy 2024

 

4.Jasmin Savoy Brown

joy sunday premiile emmy 2024

 

5.Sheryl Lee Ralph Premiile Emmy

Sheryl Lee Ralph premiile emmy 2024

 

6.Jenna Ortega Premiile Emmy

Jenna Ortega premiile emmy 2024

 

7.Selena Gomez Premiile Emmy

Selena Gomez premiile emmy 2024

 

8.Kaitlin Olson

Kaitlin Olson premiile emmy 2024

 

Te-ar putea interesa si: 2 fiice si-au pacalit parintii divortati sa se impace

Close

Da follow pe Casa Anke pentru inspirație, tendințe pentru nunta mult visata. Fii parte din comunitatea noastră de iubitori de frumos și explorează universul stilului autentic. #CasaAnke

Instagram

@casaanke

office@casaanke.ro

Telefon: +40 725 251 175

Locatie: Bulevardul Unirii 25-27, bloc 14, mezanin, București 040103, Romania