Aranjamente Florale Botez

  • Toate
  • Aranjamente Florale Botez

Gallery Item Name

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Quidem, provident.


Gallery item name

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Quidem, provident.


Gallery item name

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Quidem, provident.


Gallery item name

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Quidem, provident.


Gallery item name

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Quidem, provident.


Gallery item name

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Quidem, provident.Incarca mai multe

Bine ai venit in locul perfect pentru organizarea unui botez cu adevarat special. Organizam integral si iti punem la dispozitie aranjamente florale de exceptie, toate cele necesare, de la trusou, lumanari, fotograf, DJ, restaurant si toate serviciile si accesoriile de calitate pentru botez.

Un botez organizat de Casa Anke va fi intotdeauna momentul special din viata oricaror proaspeti parinti. Acum poti lasa grijile logistice pentru pregatirea unui botez. Poti apela cu incredere la priceperea si sursele de inspiratie ale specialistilor nostri pentru o ceremonie de botez reusita.

Casa Anke pune la bataie 12 ani de experienta pentru un eveniment ireprosabil. Vei descoperi de asemenea ca este mai eficient, mai rapid si fara stres sa iti organizam noi botezul decat sa alergi saptamani si luni intregi dupa furnizori care iti ofera servicii partiale si nesatisfacatoare.

Ce aranjamente florale iti putem oferi?

Iti oferim toata gama de aranjamente florale de care ai nevoie: aranjamente florale pentru lumânări, pentru cristelniță, pentru restaurante. De cele mai multe ori parintii si nasii cer o ceremonie pe o anumita tematica pentru botez, iar noi suntem specializati in a organiza un botez in care fiecare element, de la trusoul de botez si pana la aranjamentele florale sa respecte tema aleasa.

Un botez organizat pentru o fetita va diferi de un botez organizat pentru un baietel. La fel se intampla si in ce privesc aranjamentele florale. Noi putem integra in accesoriile pentru botez detalii legate de personajele din desene animate, povesti, elemente cu trimiteri la viata si cariera parintilor. Prin urmare, dacă doresti un botez inspirat din basme, sau un botez cu tematica legata de aspiratiile pe care le nutresti pentru viata viitoare a copilului tau, noi putem realiza acest botez.

Aranjamentele florale de botez pe care le propunem noi sunt o adevarata inspiratie pentru o petrecere de botez reusita. Aranjamentele florale de botez de la Casa Anke ilustreaza grija deosebita pentru detalii, atentia si bunul gust cu care cautam sa pregatim fiecare botez.

  • Buchete Mireasa
  • Lumanari Nunta
  • Corsaje si Cocarde

Aranjamentele florale de nunta transforma radical decorul oricarei locatii si imbogatesc atmosfera cu prospetime, gingasie si culoare.


Atentia pentru detalii ne ajuta sa oferim si aranjamentele florale care sa faca diferenta.


Casa Anke se remarca prin gama absolut completa de produse si servicii necesare organizarii unei nunti. Colaboram cu decoratori si designeri florali certificati care pot transforma orice eveniment intr-un veritabil paradis floristic. Cele mai proaspete flori, cele mai inovative aranjamente, bun gust si preturi atractive – acestea sunt ingredientele aranjamentelor florale pe care noi vi le oferim. Am reusit sa ne cream o adevarata retea de colaboratori profesionisti si lucram cu cele mai bune materiale si cele mai inovative aranjamente si designuri din domeniu, pentru ceremonii cu adevarat de neuitat.

In cadrul decoratiunilor florale pentru nunta, corsajele si cocardele sunt elemente inconfundabile care ii particularizeaza pe toti nuntasii si creeaza sentimentul de comunitate angrenata in desfasurarea intregului eveniment. Cocardele sunt elemente florare aplicate pe costumele nasilor, mirelui, cavalerilor si domnisoarelor de onoare, ale rudelor mirilor si ale celorlalti invitati. Ele se aplica fie prin agrafe, ace de siguranta sau dispozitive cu magneti. Garantam integritatea tuturor elementelor vestimentare, insa in cazul in care doriti sa evitati aplicarea cu ace sau magneti, decoratiunile florale se pot realiza sub forma de corsaje reale.

Toate cocardele si corsajele florale pe care le realizam se asorteaza cu buchetul miresei si cu decoratiunile florale prezente de-a lungul intregii ceremonii de nuta ( la biserica, pe masini, pe mesele ori celelalte suporturi decorative din locatia de desfasurare a nuntii). Acesta este un element fundamental intrucat tocmai acesta este rolul cocardelor si corsajelor, sa creeze armonie si compatibilitate in torentul de culori si etalari vestimentare pe care il reprezinta nuntasii prezenti la o asemenea ceremonie.

Experienta sutelor de evenimente pe care le organizam anual ne arata ca elemente precum corsajele si cocardele de nunta sunt necesare pentru a da farmec si eleganta intregului eveniment. Mai mult, consultantii Casa Anke va pot ajuta sa alegeti elementele cele mai eficiente din punct de vedere buget, pentru ca organizand intregul eveniment cu noi, va putem oferi cele mai atractive discounturi din reteaua noastra de colaboratori. Corsajele si cocardele nu fac exceptie, de aceea va recomanda cu toata caldura sa ne treceti pragul pentru a ne spune ce aveti nevoie si pentru a consulta oferta noastra.