Aranjamente Florale Botez

Bine ai venit in locul perfect pentru organizarea unui botez cu adevarat special. Organizam integral si iti punem la dispozitie aranjamente florale de exceptie, toate cele necesare, de la trusou, lumanari, fotograf, DJ, restaurant si toate serviciile si accesoriile de calitate pentru botez.

Un botez organizat de Casa Anke va fi intotdeauna momentul special din viata oricaror proaspeti parinti. Acum poti lasa grijile logistice pentru pregatirea unui botez. Poti apela cu incredere la priceperea si sursele de inspiratie ale specialistilor nostri pentru o ceremonie de botez reusita.

Casa Anke pune la bataie 12 ani de experienta pentru un eveniment ireprosabil. Vei descoperi de asemenea ca este mai eficient, mai rapid si fara stres sa iti organizam noi botezul decat sa alergi saptamani si luni intregi dupa furnizori care iti ofera servicii partiale si nesatisfacatoare.

Ce aranjamente florale iti putem oferi?

Iti oferim toata gama de aranjamente florale de care ai nevoie: aranjamente florale pentru lumânări, pentru cristelniță, pentru restaurante. De cele mai multe ori parintii si nasii cer o ceremonie pe o anumita tematica pentru botez, iar noi suntem specializati in a organiza un botez in care fiecare element, de la trusoul de botez si pana la aranjamentele florale sa respecte tema aleasa.

Un botez organizat pentru o fetita va diferi de un botez organizat pentru un baietel. La fel se intampla si in ce privesc aranjamentele florale. Noi putem integra in accesoriile pentru botez detalii legate de personajele din desene animate, povesti, elemente cu trimiteri la viata si cariera parintilor. Prin urmare, dacă doresti un botez inspirat din basme, sau un botez cu tematica legata de aspiratiile pe care le nutresti pentru viata viitoare a copilului tau, noi putem realiza acest botez.

Aranjamentele florale de botez pe care le propunem noi sunt o adevarata inspiratie pentru o petrecere de botez reusita. Aranjamentele florale de botez de la Casa Anke ilustreaza grija deosebita pentru detalii, atentia si bunul gust cu care cautam sa pregatim fiecare botez.

Urmeaza ceva super in aceasta sectiune...

Fi cu ochii pe cronometru pentru a nu rata lansarea acestei sectiuni

Zile
Ore
Minute
Secunde

Cere o oferta