Artisti botez

2 artisti botez

Orice petrecere sau eveniment monden, inclusiv un botez, trebuie sa puna accentul pe distractie si voie buna. Nu exista un context mai bun pentru distractie decat sa ai muzica buna la petrecerea de botez. Iar atunci cand asta inseamna un show live de calitate, sustinut de artisti sau formatii profesioniste, botezul va deveni o amintire de nesters pentru voi, familia voastra si toti invitatii.

Indiferent de preferintele muzicale pe care le aveti, noi avem un portofoliu de artisti botez, colaboratori cu care lucram de ani de zile. Sonorizarea si luminile de calitate, melodiile in ton cu ce se asculta azi, dar si hiturile pentru nostalgici sunt specialitatea noastra.

Artistii live pe care ii propunem pentru botez sunt profesionisti ai distractiei, care anima seara si au calitati vocale si instrumentale care vor aduce pe toata lumea pe ringul de dans. Daca doriti sa oferiti in cinstea micutului vostru o petrecere de botez cu adevarat speciala, atunci un artist live de la Casa Anke e solutia care nu va va dezamagi.

Tinem constant legatura cu artisti si trupe din toata tara, avem in portofoliu formatii pe care le-ati auzit si le-ati vazut la TV ori in concerte, iar daca voi aveti un artist preferat si acesta e liber in ziua evenimentului vostru, noi avem conexiunile necesare pentru a-l contracta.

Cu artistii de botezde la Casa Anke puteti programa o seara magica in care sa faceti un play- list care sa incante pe toata lumea, si chiar sa filmati un videoclip cu invitatii vostri si cu trupa preferata. La noi nu exista compromisuri atunci cand vine vorba de a organiza evenimente originale, de aceea va putem propune cele mai interesante formate si teme pentru botez, incluzand reprezentatii live din partea unor artisti care vor face o atmosfera de zile mari.

Haideti sa ne cunoastem si sa va prezentam portofoliul nostru de artisti pentru botezul copilului vostru.

Servicii pentru botez

Botezul este un eveniment important din viata parintilor si presupune multe ritualuri, de aceea Casa Anke va poate ajuta oferindu-va toate serviciile necesare cum ar fi: decorarea bisericii, a cristelnitei, a restaurantului si multe altele, care va pot transforma aceasta sarbatoare intr-un adevarat eveniment de poveste.

Noi va oferim servicii de fotograf botez la standarde profesionale si poze botez la rezolutie HD, prelucrate si aranjate artistic.

Deoarece sunt momente unice pe care le petreceti, imortalizarea acestora sunt esentiale, asadar, in vederea necesitatii unor masuri suplimentare de siguranta, avem echipamente si personal suplimentar de BACKUP pentru preintampinarea oricaror incidente nedorite. In cazul in care aparatura se strica, in cel mai scurt timp vom veni cu echipamente de inlocuire

Pentru ca evenimentul vostru este foarte importanta pentru noi si pentru ca experienta noastra in domeniul evenimentelor ne face sa intelegem necesitatea unor masuri suplimentare de siguranta, avem echipamente si personal suplimentar de BACKUP pentru preintampinarea oricaror incidente nedorite. Astfel putem garanta ca evenimentul va fi dus la bun sfarsit fara a afecta calitatea materialelor predate.

Grafica albumelor fotocarte se realizeaza din fotografiile selectate de voi, asadar timpul de realizare al albumului se calculeaza in momentul primirii acceptului privind fotografiile care se vor regasi in albumul fotocarte. De la acel moment, timpul de lucru este de 45 de zile lucratoare.

Se pot primi ambele variante cu un cost suplimentar de 100 RON/pachet (trasformare din BLU-RAY in DVD).

Materialele foto-video realizate se predau intr-un termen de 45 de zile lucratoare, calculate de la data evenimentului.

Pretul pentru o copie DVD este de 5 RON, iar pentru BLU-RAY este de 10 RON. *Preturile includ carcasa personalizata si imprimarea discurilor

Contacteaza-ne

Completeaza formularul si te contactam noi.

Beneficii

  • Consultanta de specialitate (ai la dispozitie o persoana dedicata, experienta noastra de 14 ani si timpul necesar pentru a-ti forma imaginea de ansamblu asupra evenimentului si totodata vei aborda pragmatic toate detaliile pentru a face alegerile cele mai potrivite pentru reusita evenimentului tau).
  • Personal calificat suplimentar (in situatia in care fotograful, cameramanul, dj-ul sau oricare alta persoana din echipa devine indisponibila: accident, indisponibilitate medicala, etc. este inlocuit de un coleg din echipa, fara ca evenimentul tau sa aiba de suferit).

Garantii

  • Daca predarea materialelor foto nu se face in termenul stabilit in contract, Casa Anke iti returneaza banii pe serviciul respectiv.
  • Daca albumul foto nu este conform cu cel vizionat la noi, Casa Anke ti-l face cadou.
  • Daca albumul foto nu este predat in termenul stabilit in contract Casa Anke iti returneaza banii.
  • In situatia unui control, Casa Anke iti garanteaza (cu returnarea integrala sumei platite) ca evenimentul tau nu va avea de suferit din cauza unor nereguli contractuale cu agentia Casa Anke.
Foto-Video, Entertainment, Decoratuni - Casa Anke