Restaurante botez

1 restaurante botez

Evenimente deosebite din viata ta, cum ar fi nunta sau botezul necesita pregatiri minutioase si o atentie deosebita asupra detaliilor.

Alegerea muzicii, a meniului dar mai ales alegerea locatiei sunt elemente cheie de care va depinde reusita petrecerii. Pentru botezul copilului tau iti doresti o distractie de vis si pentru reusita ei va trebui sa apelezi la noi, la specialistii nostri care te vor sfatui asupra alegerii unui restaurant pentru botez unde aceasta petrecere va fi garantata.

In alegerea unui restaurant pentru boteztrebuie tinut cont de multe criterii, de aceea ar trebui sa te sfatuiesti cu un cunoscator in domeniu. Un restaurant situat in centru sau un restaurant situat undeva departe de zgomotul orasului sunt preferinte care pot sa fie satisfacute doar cu ajutorul nostru. Sunt posibilitati si alternative pentru toate gusturile, cu ajutorul nostru toata lumea va fi multumita. Cand esti gazda unui eveniment asa de important cum este botezul, iti doresti ca toata lumea sa fie incantata, sa se simta bin, iar de organizarea petrecerii sa se vorbeasca doar prin folosirea de superlative.

Oricat de mult ti-ai dori, oricat de buni si priceputi ai fi in ale organizarii unei petreceri fara ajutorul unei echipe de oameni care sa pricep la organizarea de evenimente nu vei gasi acel restaurant pentru botez in care petrecerea dorita sa aiba loc in eleganta, stil si fast.

Exista un proverb romanesc care spune ca “omul potrivit la locul potrivit”. Conform acestuia oamenii de care ai nevoie sa te ajute ii gasesti la noi iar ei vor sti sa iti ofere solutia potrivita in ceea ce priveste cel mai potrivit restaurant pentru botez.

Servicii pentru botez

Botezul este un eveniment important din viata parintilor si presupune multe ritualuri, de aceea Casa Anke va poate ajuta oferindu-va toate serviciile necesare cum ar fi: decorarea bisericii, a cristelnitei, a restaurantului si multe altele, care va pot transforma aceasta sarbatoare intr-un adevarat eveniment de poveste.

Noi va oferim servicii de fotograf botez la standarde profesionale si poze botez la rezolutie HD, prelucrate si aranjate artistic.

Deoarece sunt momente unice pe care le petreceti, imortalizarea acestora sunt esentiale, asadar, in vederea necesitatii unor masuri suplimentare de siguranta, avem echipamente si personal suplimentar de BACKUP pentru preintampinarea oricaror incidente nedorite. In cazul in care aparatura se strica, in cel mai scurt timp vom veni cu echipamente de inlocuire

Pentru ca evenimentul vostru este foarte importanta pentru noi si pentru ca experienta noastra in domeniul evenimentelor ne face sa intelegem necesitatea unor masuri suplimentare de siguranta, avem echipamente si personal suplimentar de BACKUP pentru preintampinarea oricaror incidente nedorite. Astfel putem garanta ca evenimentul va fi dus la bun sfarsit fara a afecta calitatea materialelor predate.

Grafica albumelor fotocarte se realizeaza din fotografiile selectate de voi, asadar timpul de realizare al albumului se calculeaza in momentul primirii acceptului privind fotografiile care se vor regasi in albumul fotocarte. De la acel moment, timpul de lucru este de 45 de zile lucratoare.

Se pot primi ambele variante cu un cost suplimentar de 100 RON/pachet (trasformare din BLU-RAY in DVD).

Materialele foto-video realizate se predau intr-un termen de 45 de zile lucratoare, calculate de la data evenimentului.

Pretul pentru o copie DVD este de 5 RON, iar pentru BLU-RAY este de 10 RON. *Preturile includ carcasa personalizata si imprimarea discurilor

Locatii Recomandate:


restaurant monarh

Restaurant Monarh

Contacteaza-ne

Completeaza formularul si te contactam noi.

Beneficii

  • Consultanta de specialitate (ai la dispozitie o persoana dedicata, experienta noastra de 14 ani si timpul necesar pentru a-ti forma imaginea de ansamblu asupra evenimentului si totodata vei aborda pragmatic toate detaliile pentru a face alegerile cele mai potrivite pentru reusita evenimentului tau).
  • Personal calificat suplimentar (in situatia in care fotograful, cameramanul, dj-ul sau oricare alta persoana din echipa devine indisponibila: accident, indisponibilitate medicala, etc. este inlocuit de un coleg din echipa, fara ca evenimentul tau sa aiba de suferit).

Garantii

  • Daca predarea materialelor foto nu se face in termenul stabilit in contract, Casa Anke iti returneaza banii pe serviciul respectiv.
  • Daca albumul foto nu este conform cu cel vizionat la noi, Casa Anke ti-l face cadou.
  • Daca albumul foto nu este predat in termenul stabilit in contract Casa Anke iti returneaza banii.
  • In situatia unui control, Casa Anke iti garanteaza (cu returnarea integrala sumei platite) ca evenimentul tau nu va avea de suferit din cauza unor nereguli contractuale cu agentia Casa Anke.
Foto-Video, Entertainment, Decoratuni - Casa Anke