Tort Botez

  • Toate
  • Modele torturi botez

Gallery Item Name

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Quidem, provident.


Gallery item name

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Quidem, provident.


Gallery item name

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Quidem, provident.


Gallery item name

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Quidem, provident.


Gallery item name

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Quidem, provident.


Gallery item name

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Quidem, provident.Incarca mai multe

Un moment asteptat si savurat la propriu dar si la figurat la un botez, este cel in care se aduce deosebitul tort. Acesta trebuie sa impresioneze prin aspect, sa fie grandios, tematic si sa aiba si un gust deosebit. Apeland la firma noastra, vei putea sa te bucuri de cele mai speciale torturi cu un gust inconfundabil si un aspect original. Secretul il detin doar specialistii firmei noastre ce pot sa iti indulceasca momentele deosebite de la evenimentele speciale. Asa ca nu risca farmecul si gustul unui eveniment, lasand la voia intamplarii momentul tortului.

Combinatia ingredientelor, armonia gustului sunt o adevarata arta pe care doar specialistii o detin, iar firma noastra detine astfel de specialisti. In pregatirea sarbatorii botezului sunt multe amanunte si momente de pus la punct. Toate trebuie sa fie bine analizate si temeinic pregatite pentru ca aceste momente de sarbatoare sunt unic, iar de reusita sarbatorii botezului si mai ales de grandoarea si frumusetea minunatului tort se va bucura, peste ani, chiar si el, cel sarbatorit acum, rasfoind un album cu fotografii.

Atunci cand spui torturi pentru botez, spui eleganta, bun gust, rafinament, aspect original, grandoare si un gust ce va ramane mult timp pe buzele invitatilor. Astfel apeleaza la profesionistii nostri si bucura-te de un adevarat regal in ceea ce priveste minunatele torturi, care se gasesc intr-o multitudine de modele, protivite pentru toate gusturile.

Lasa-ne noua sarcina gasirii unui tort de botez special, tu spune-ne doar dorinta ta, iar noi ii vom da forma si mai ales gustul, transformandu-l intr-un adevarat rasfat pentru simturi.

  • Buchete Mireasa
  • Lumanari Nunta
  • Corsaje si Cocarde

Aranjamentele florale de nunta transforma radical decorul oricarei locatii si imbogatesc atmosfera cu prospetime, gingasie si culoare.


Atentia pentru detalii ne ajuta sa oferim si aranjamentele florale care sa faca diferenta.


Casa Anke se remarca prin gama absolut completa de produse si servicii necesare organizarii unei nunti. Colaboram cu decoratori si designeri florali certificati care pot transforma orice eveniment intr-un veritabil paradis floristic. Cele mai proaspete flori, cele mai inovative aranjamente, bun gust si preturi atractive – acestea sunt ingredientele aranjamentelor florale pe care noi vi le oferim. Am reusit sa ne cream o adevarata retea de colaboratori profesionisti si lucram cu cele mai bune materiale si cele mai inovative aranjamente si designuri din domeniu, pentru ceremonii cu adevarat de neuitat.

In cadrul decoratiunilor florale pentru nunta, corsajele si cocardele sunt elemente inconfundabile care ii particularizeaza pe toti nuntasii si creeaza sentimentul de comunitate angrenata in desfasurarea intregului eveniment. Cocardele sunt elemente florare aplicate pe costumele nasilor, mirelui, cavalerilor si domnisoarelor de onoare, ale rudelor mirilor si ale celorlalti invitati. Ele se aplica fie prin agrafe, ace de siguranta sau dispozitive cu magneti. Garantam integritatea tuturor elementelor vestimentare, insa in cazul in care doriti sa evitati aplicarea cu ace sau magneti, decoratiunile florale se pot realiza sub forma de corsaje reale.

Toate cocardele si corsajele florale pe care le realizam se asorteaza cu buchetul miresei si cu decoratiunile florale prezente de-a lungul intregii ceremonii de nuta ( la biserica, pe masini, pe mesele ori celelalte suporturi decorative din locatia de desfasurare a nuntii). Acesta este un element fundamental intrucat tocmai acesta este rolul cocardelor si corsajelor, sa creeze armonie si compatibilitate in torentul de culori si etalari vestimentare pe care il reprezinta nuntasii prezenti la o asemenea ceremonie.

Experienta sutelor de evenimente pe care le organizam anual ne arata ca elemente precum corsajele si cocardele de nunta sunt necesare pentru a da farmec si eleganta intregului eveniment. Mai mult, consultantii Casa Anke va pot ajuta sa alegeti elementele cele mai eficiente din punct de vedere buget, pentru ca organizand intregul eveniment cu noi, va putem oferi cele mai atractive discounturi din reteaua noastra de colaboratori. Corsajele si cocardele nu fac exceptie, de aceea va recomanda cu toata caldura sa ne treceti pragul pentru a ne spune ce aveti nevoie si pentru a consulta oferta noastra.