Tort Botez

Un moment asteptat si savurat la propriu dar si la figurat la un botez, este cel in care se aduce deosebitul tort. Acesta trebuie sa impresioneze prin aspect, sa fie grandios, tematic si sa aiba si un gust deosebit. Apeland la firma noastra, vei putea sa te bucuri de cele mai speciale torturi cu un gust inconfundabil si un aspect original. Secretul il detin doar specialistii firmei noastre ce pot sa iti indulceasca momentele deosebite de la evenimentele speciale. Asa ca nu risca farmecul si gustul unui eveniment, lasand la voia intamplarii momentul tortului.

Combinatia ingredientelor, armonia gustului sunt o adevarata arta pe care doar specialistii o detin, iar firma noastra detine astfel de specialisti. In pregatirea sarbatorii botezului sunt multe amanunte si momente de pus la punct. Toate trebuie sa fie bine analizate si temeinic pregatite pentru ca aceste momente de sarbatoare sunt unic, iar de reusita sarbatorii botezului si mai ales de grandoarea si frumusetea minunatului tort se va bucura, peste ani, chiar si el, cel sarbatorit acum, rasfoind un album cu fotografii.

Atunci cand spui torturi pentru botez, spui eleganta, bun gust, rafinament, aspect original, grandoare si un gust ce va ramane mult timp pe buzele invitatilor. Astfel apeleaza la profesionistii nostri si bucura-te de un adevarat regal in ceea ce priveste minunatele torturi, care se gasesc intr-o multitudine de modele, protivite pentru toate gusturile.

Lasa-ne noua sarcina gasirii unui tort de botez special, tu spune-ne doar dorinta ta, iar noi ii vom da forma si mai ales gustul, transformandu-l intr-un adevarat rasfat pentru simturi.

Urmeaza ceva super in aceasta sectiune...

Fi cu ochii pe cronometru pentru a nu rata lansarea acestei sectiuni

Zile
Ore
Minute
Secunde

Cere o oferta