Home Entertainment O schimbare inseamna intotdeauna un nou inceput

O schimbare inseamna intotdeauna un nou inceput

Share on facebook
Share on twitter
" Stiti ca atunci cand m-am alaturat echipei Casa Anke eram intr-un derapaj ciudat. Tocmai ramasesem fara job, iar modul in care l-am cunoscut pe Marius mi-a confirmat ca oamenii care trebuie sa se intalneasca, se intalnesc la un moment dat, indiferent de situatie."
entertainment 11 05 2017 lucian ileana marius 2

Stiti ca atunci cand m-am alaturat echipei Casa Anke eram intr-un derapaj ciudat. Tocmai ramasesem fara job, iar modul in care l-am cunoscut pe Marius mi-a confirmat ca oamenii care trebuie sa se intalneasca, se intalnesc la un moment dat, indiferent de situatie. Acest lucru este valabil si in povestile voastre de dragoste pe care noi le imortalizam pe foto sau video sau in povestile voastre pe care ajungem sa le traim si noi odata ce va cunoastem.

Fie ca vorbim despre o nunta, despre un nou job, despre o noua colaborare, orice schimbare reprezinta un nou inceput. Noi, ca si echipa trecem acum printr-o schimbare care repezinta, in acelasi timp, un nou inceput.

Facem planuri. Facem brainstorming. Lucram in echipa. Gandim subiecte. Gandim proiecte.

Si pentru ca transparenta este una dintre valorile care caracterizeaza Casa Anke, ne dorim sa va introducem in atmosfera de la birou.

Asa suntem noi in sedinta. Concentrati ca sa facem lucruri frumoase pentru voi. Priviti-ne!

Acces Clienti

Urmeaza ceva super in aceasta sectiune...

Fi cu ochii pe cronometru pentru a nu rata lansarea acestei sectiuni

Zile
Ore
Minute
Secunde

Cere o oferta