Home Entertainment Vrei o nunta WOW? 7 trips-uri care te vor ajuta

Vrei o nunta WOW? 7 trips-uri care te vor ajuta

Share on facebook
Share on twitter
" Vai! Imi amintesc de momentele in care imi pregateam nunta. Planuri, idei, dorinte, bugete, chestii trasnite, toate aceste concepte vuiau in capul meu, nu stiam care sunt deciziile cele mai bune, nu stiam pe cine, de unde sa apuc, stiam numai ca vreau o nunta WOW."
verighete nunta aur alb e1561028208517

Vai! Imi amintesc de momentele in care imi pregateam nunta. Planuri, idei, dorinte, bugete, chestii trasnite, toate aceste concepte vuiau in capul meu, nu stiam care sunt deciziile cele mai bune, nu stiam pe cine, de unde sa apuc, stiam numai ca vreau o nunta WOW. Mi-ar fi trebuit atunci un trips&tricks, un ceva care sa ma ajute sa ma organizez mai bine. Astazi vin cu 7 astfel de idei care poate te vor indruma pe tine, daca pentru mine este prea tarziu.

#1 Fa desfasuratorul nuntii tale

Organizeaza programul invitatilor astfel incat sa te asiguri ca toata lumea o sa nimereasca toate momentele. Fie ca vorbim despre dans, poze sau… lacrimi, toate trebuie sa fie cu program.

#2 Transforma-ti nunta intr-un eveniment social media

Stabileste htag-urile nuntii tale, prezinta-le invitatilor pentru ca ori de cate ori posteaza ceva pe social media, sa foloseasca aceste elemente. O sa ai o nunta cool in social media.

#3 Prezinta personajele principale

Introdu-ti invitatii in atmosfera nuntii, prezentandu-le personajele cele mai importante. Domnisoara de onoare, nasa, numele preotului, cavalerul de onoare, prietenii mirelui, prietenii mieresei si… bineinteles… parintii.

#4 Plaseaza un panou in care va prezentati… momentele

Poate ca lumea nu va stie povestea de dragoste. N-am strica, nu-i asa, sa le prezentati invitatilor povestea voastra de dragoste, plasand la intrare un panou in care afisati fotografii cu cele mai importante momente din relatia voastra.

#5 Uimeste audienta cu tortul miresei

Trebuie sa recunosti, tortul miresei este unul dintre cele mai asteptate moment dintr-o nunta. Ei, acestea fiind spuse, marseaza pe acest moment si prezinta-te in fata invitatilor cu un tort de zle mari. Gandeste-te ce poze, gandeste-te ce moment.

#6 Animalele de companie – invitati de seama

Stiu… N-ai mai pomenit sa mergi la nunta cu animalul de companie, in rol principal, insa iata ca totul are un inceput. Ai grija sa treci pe invitatie ca patrupedele sunt la loc de cinste.

#7. Investeste in lumini

Poza de nunta este una dintre cele mai cautate ipostaze, ai grija sa creezi decorul care sa o faca sa fie de 5 stele. Investeste in lumini, dau foarte, foarte bine in poza.

Acces Clienti

Urmeaza ceva super in aceasta sectiune...

Fi cu ochii pe cronometru pentru a nu rata lansarea acestei sectiuni

Zile
Ore
Minute
Secunde

Cere o oferta