Mici trucuri pentru un botez reusit

mici trucuri pentru organizarea botezului

Cartea de oaspeti este unul dintre cele mai importante suveniruri de la botez, ce ii va aminti peste ani copilului tau de toti cei care au luat parte la fericitul eveniment. Va fi placut impresionat sa revada peste ani gandurile frumoase si urarile de inceput de drum ale rudelor si celor apropiati familiei. Pentru a fi mai interesant, poti ruga pe unul dintre prietenii invitati, sau un fotograf botez profesionist, sa faca cate o fotografie invitatilor, cu un aparat foto polaroid, fotografie ce va fi lipita in cartea de oaspeti alaturi de urarile lor. Acestea sunt doar cateva trucuri pentru botez la care noi ne-am gandit.

Ai grija de copii

Fiind un botez, evident vor fi multi copii invitati. Trebuie sa te gandesti ca se plictisesc repede si au nevoie de divertisment specific varstei lor. De aceea este important sa amenajezi alaturi de sala de receptie o incapere special destinata copiilor. Aici pune-le la dispozitie carti colorate, creioane, cateva jucarii, jocuri, un televizor si cateva dvd-uri cu desene animate. Nu uita ca trebuie supravegheati in permanenta, asa ca poti angaja un enterteiner pentru copii sau/si o baby-sitter, care sa vina direct la locatia evenimentului. Cei mai interesanti sunt cei costumati in eroi sau printese. Copiii vor fi extrem de incantati, iar parintii se vor putea relaxa si distra pe ringul de dans. 

fotograf botez casaanke 158 1024x683

Nu uita ca toti copiii isi doresc un suvenir la plecare. Ce poate incanta mai mult un copil decat un balon colorat si o mica jucarie. 

Fiind o zi speciala, cred ca si parintii vor fi de accord ca putin dulce nu strica, asa ca, pregateste un mic candy-bar. Vei fi surprins de  numarul de adulti care il vor vizita. In astfel de momente toti ne amintim de copilarie si de micile placeri culinare.

Astfel, ai ingredientele speciale ca petrecerea ta in cinstea crestinarii micutului sa fie un real succes, o amintire placuta si un motiv de bucurie si revedere cu cei dragi.